Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g280g559kcal55.9g0g36.3g0g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl26g76kcal0.6g0.8g7.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix38g19kcal0.6g3.8g0.2g0g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Coctailkurkku, Pirkka11g2.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g21g189kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1274g1811kcal118.2g33.6g131.6g2.8g
Valittu annoskoko637g905kcal59.1g16.8g65.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna319g453kcal29.6g8.4g32.9g0.7g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832