Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl156g47kcal7.2g3g0.5g2.5g
Porkkana 128g42kcal0.8g7.1g0.3g3.3g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio58g163kcal11.1g0g12.8g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g2.9g6.8kcal0.1g0.8g0.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)73g44kcal0.7g3.3g2.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1274g605kcal39.8g28.4g33.8g12.4g
Valittu annoskoko637g303kcal19.9g14.2g16.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna319g151kcal10g7.1g8.5g3.1g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773