Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g118kcal0g0g13.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g290kcal33.2g0g17.5g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g153g31kcal0.9g5.8g0.5g2.1g
Ketsuppi, Heinz24g24kcal0.2g5.7g0g0.3g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1274g1044kcal72.6g39.6g64.2g10.2g
Valittu annoskoko637g522kcal36.3g19.8g32.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna319g261kcal18.2g9.9g16.1g2.6g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640