Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g553kcal63.3g0g33.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 83g54kcal2.7g4g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Korppujauho 10g38kcal1.1g7.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Pekoni atria71g248kcal10.6g0g21.2g0g
Porkkana 81g27kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Hunaja 6.2g21kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1275g1961kcal163g45.6g120.2g6.4g
Valittu annoskoko637g981kcal81.5g22.8g60.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna319g490kcal40.8g11.4g30.1g1.6g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731