Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g313g75kcal3.8g10.6g0.6g6.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g9g84kcal0g0g9.4g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g125g150kcal4g5.6g12.5g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1275g724kcal17.8g54.8g45.8g22.6g
Valittu annoskoko638g362kcal8.9g27.4g22.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna319g181kcal4.5g13.7g11.5g5.7g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208