Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g75g270kcal21g1.5g20.3g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g225g50kcal2.3g10.1g0g4.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Seiti fileitä Findus150g105kcal24g0g0.5g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g38g128kcal0.8g1.1g13.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g75g60kcal2g3g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1275g1265kcal102.2g38.6g78g11.6g
Valittu annoskoko638g633kcal51.1g19.3g39g5.8g
Annoskoko puolitettuna319g316kcal25.6g9.7g19.5g2.9g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168