Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 900g2720kcal161.3g436.5g9g96.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1195kcal136.8g0g72g0g
Amerikan Pekoni filee, HK252g403kcal52.9g0.8g226.8g0g
Vesi4500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12744g8637kcal702g874.6g615.6g192.6g
Valittu annoskoko6372g4319kcal351g437.3g307.8g96.3g
Annoskoko puolitettuna3186g2159kcal175.5g218.7g153.9g48.2g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917