Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g4000g800kcal24g152g12g240g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g1600g5392kcal200g1075.2g32g96g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12752g14827kcal473.8g2532.8g315.2g695g
Valittu annoskoko6376g7414kcal236.9g1266.4g157.6g347.5g
Annoskoko puolitettuna3188g3707kcal118.5g633.2g78.8g173.8g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828