Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Lehtiselleri 13g1.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviini kuiva 60g41kcal0.2g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g96kcal0.1g0.1g10.5g0g
Herne 75g52kcal3.8g7g0.3g2.3g
Isot katkaravut (rainbow)135g135kcal31.1g0g1.2g0g
Tumma pikariisi, Risella56g191kcal5.1g40.5g2g2.9g
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
Minttu, tuore (-), annos 1g3.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 19g4.1kcal0.1g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1276g1233kcal83.8g104.4g44.6g14.2g
Valittu annoskoko638g617kcal41.9g52.2g22.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna319g308kcal21g26.1g11.2g3.6g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652