Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g175g231kcal36.7g0g8.7g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g175g348kcal35g0g22.7g0g
Margariini, Pirkka1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli44g131kcal1.6g1.8g13.1g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1748kcal152g10.6g119.2g0.8g
Valittu annoskoko639g874kcal76g5.3g59.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna320g437kcal38g2.7g29.8g0.2g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720