Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1334g3035kcal253.5g0g226.8g0g
Tomaattimurska 2668g784kcal14.9g141.4g5.3g50.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä834g342kcal11.7g67.5g2.5g25g
Keittojuurekset, apetit834g217kcal7.5g40g2.5g19.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g50g52kcal4g8.2g0.3g1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g67g587kcal0g0g66.7g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g500g65kcal3g10.5g0.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g93g84kcal2.8g3.3g6.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12760g10333kcal594.8g541.8g622.2g193.2g
Valittu annoskoko6380g5166kcal297.4g270.9g311.1g96.6g
Annoskoko puolitettuna3190g2583kcal148.7g135.5g155.6g48.3g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345