Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g1620g4001kcal291.6g0g307.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 4480g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g40g2kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12760g9654kcal632.2g336.4g621.6g16.8g
Valittu annoskoko6380g4827kcal316.1g168.2g310.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna3190g2414kcal158.1g84.1g155.4g4.2g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961