Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1864g4128kcal326.2g0g316.9g0g
Paprika, punainen466g120kcal4.2g21.4g1.9g9.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1165g3262kcal221.3g0g256.3g0g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Valkosipuli 93g101kcal7.4g15.2g0.6g2g
Voitaikina Myllyn Paras 500g2330g8970kcal142.1g692g629.1g39.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g33412kcal1414.6g1502g2411.4g117.6g
Valittu annoskoko6384g16706kcal707.3g751g1205.7g58.8g
Annoskoko puolitettuna3192g8353kcal353.7g375.5g602.9g29.4g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295