Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 4800g1246kcal74.9g168g9.6g91.2g
Voi 480g3482kcal5.7g1.9g390.2g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g144g29kcal0g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g10032kcal186.2g450.8g803.4g215g
Valittu annoskoko6384g5016kcal93.1g225.4g401.7g107.5g
Annoskoko puolitettuna3192g2508kcal46.6g112.7g200.9g53.8g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180