Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2546g537kcal30.6g86.6g5.1g53.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paprika punainen 270g79kcal2.5g12.1g1.1g5.1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g90g21kcal0.5g2.9g0.8g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön60g419kcal1.3g2.6g9.6g0g
Kasvisliemikuutio 33g100kcal3.1g4.4g7.7g0.5g
Vesi1198g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g90g741kcal0g0g82.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1798g2984kcal341.5g0g179.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g9924kcal766.8g246g573.8g128.4g
Valittu annoskoko6384g4962kcal383.4g123g286.9g64.2g
Annoskoko puolitettuna3192g2481kcal191.7g61.5g143.5g32.1g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737