Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 144g438kcal12.6g79.8g2.7g20g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)204g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Vehnälese 72g164kcal9.6g11.1g3.2g27g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1500g840kcal127.5g75g3g0g
Emmental juustoraaste valio900g3510kcal261g0g270g0g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 618g1035kcal171.4g0.1g38.3g0g
Broilerifilee, uunissa 390g557kcal120.1g0g7.8g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)1200g840kcal48g144g9.6g0g
Banaani, kuorittu 426g371kcal4.5g78g1.7g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g17717kcal1691.6g833.8g809.8g126.6g
Valittu annoskoko6384g8859kcal845.8g416.9g404.9g63.3g
Annoskoko puolitettuna3192g4429kcal422.9g208.5g202.5g31.7g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687