Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1988g2835kcal248.4g6g203.7g0g
Kuohukerma1205g4095kcal24.1g36.1g421.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 181g705kcal3.8g4g75.9g0g
Paprika punainen 602g176kcal5.7g27.1g2.4g11.4g
Tonnikala öljyssä 1807g3429kcal490g0g162.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g602g122kcal3.6g22.9g1.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g22725kcal1551.2g192.2g1736g39.6g
Valittu annoskoko6384g11363kcal775.6g96.1g868g19.8g
Annoskoko puolitettuna3192g5681kcal387.8g48.1g434g9.9g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005