Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1602g961kcal24g208.3g1.6g14.4g
Vesi, vesijohtovesi 2670g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit267g69kcal2.4g12.8g0.8g6.1g
Sipuli 160g49kcal2g7.7g0.3g2.7g
Ahven 988g833kcal168.5g0g16.8g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g668g801kcal22.7g24g66.8g0g
Kalaliemikuutio 29g90kcal2.9g10g4.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g5606kcal445g525.6g180.8g47g
Valittu annoskoko6384g2803kcal222.5g262.8g90.4g23.5g
Annoskoko puolitettuna3192g1402kcal111.3g131.4g45.2g11.8g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622