Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g2128g7342kcal166g829.9g359.6g42.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1120g269kcal20.2g33.6g5.6g21.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus280g980kcal39.2g1.4g89.6g0g
Oivariini vähärasvainen28g154kcal0.3g0.3g16.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1120g3697kcal22.4g33.6g392g0g
Kananmuna kuorineen punnittu616g776kcal67.8g1.8g55.4g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g280g977kcal19.6g56g75.6g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g560g840kcal89.6g5.6g50.4g0g
Purjosipuli 252g58kcal4.6g6g0.5g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g30186kcal859.4g1936.4g2091g138.4g
Valittu annoskoko6384g15093kcal429.7g968.2g1045.5g69.2g
Annoskoko puolitettuna3192g7546kcal214.9g484.1g522.8g34.6g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697