Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g935g253kcal12.2g44.9g1.9g15.9g
Paprika punainen 1871g548kcal17.6g84.2g7.5g35.5g
Lehtikaali 1169g465kcal40.2g47.5g7g23.4g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g1871g5051kcal336.7g37.4g392.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 468g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)70g14kcal0g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g12661kcal813.4g437.2g818.6g149.6g
Valittu annoskoko6384g6331kcal406.7g218.6g409.3g74.8g
Annoskoko puolitettuna3192g3165kcal203.4g109.3g204.7g37.4g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230