Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)261g912kcal31.3g179.9g5g13g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen181g1303kcal0g0g144.8g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri8.7g35kcal0g8.7g0g0g
Vesi181g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g4502kcal62.6g377.2g299.6g26g
Valittu annoskoko639g2251kcal31.3g188.6g149.8g13g
Annoskoko puolitettuna320g1126kcal15.7g94.3g74.9g6.5g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716