Tuiren karppirieska

Vatkaa rahka ja munat sekaisin.

Kuivat aineet keskenään, näihin lisätään leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet rahka-muna seokseen ja vatkaa tasaiseksi, lisää öljy.

Paista 200 ast. noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 5112 grammaa

Cati
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muna, annos 60g84g74kcal6.4g0.7g5.1g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g63g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g63g38kcal5.6g3.4g0.3g45.6g
Auringonkukansiemen 34g201kcal7.8g4.3g16.8g2g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala10g30kcal1.4g5.6g0.2g1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen31g89kcal9.4g0.6g5.3g9.6g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)19g1.9kcal0.3g0g0.1g16g
Kurpitsansiemenet, kuivattu40g218kcal9.9g7.2g18.5g1.6g
Sesamsimenet (Gogreen)15g86kcal2.7g3.5g7.4g1.8g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki40g32kcal5.2g0.8g0.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)50g63kcal1.7g1.9g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1750kcal114.8g62.2g119.4g155.2g
Valittu annoskoko639g875kcal57.4g31.1g59.7g77.6g
Annoskoko puolitettuna320g437kcal28.7g15.6g29.9g38.8g
Arvot/100g100g137kcal9g4.9g9.3g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120324