Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g4.9g0.2g2.1g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Papu valkoinen, keitetty 150g161kcal12.6g21g0.5g10.5g
Tomaattimurska 120g35kcal0.7g6.4g0.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)12g17kcal0.5g1g1.2g0g
Harissa 1 annos = 30 g9g25kcal0.7g4.7g0.7g0g
Ketsuppi, Heinz9g9kcal0.1g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1126kcal76.8g84g47.8g31.2g
Valittu annoskoko639g563kcal38.4g42g23.9g15.6g
Annoskoko puolitettuna320g282kcal19.2g21g12g7.8g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468