KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g301g421kcal48.1g7.5g22.3g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 180g261kcal5.9g57g0.4g1.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.4g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g150g102kcal4.7g18g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1608kcal119.4g166.8g50.4g2.4g
Valittu annoskoko639g804kcal59.7g83.4g25.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna320g402kcal29.9g41.7g12.6g0.6g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396