Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 47g214kcal9.8g0g19.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 84g30kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Tomaatti 41g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Spagetti 28g92kcal2.9g18.7g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g753kcal35.2g50.6g42.8g10.2g
Valittu annoskoko639g376kcal17.6g25.3g21.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna320g188kcal8.8g12.7g10.7g2.6g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143