Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 75g74kcal2.3g14.9g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g187kcal21.4g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g139g49kcal1.4g9.4g0.7g1.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt225g103kcal7.2g10.8g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Juustoraaste emmental punaleima56g219kcal16.3g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1408kcal100.6g92.6g69g7g
Valittu annoskoko639g704kcal50.3g46.3g34.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna320g352kcal25.2g23.2g17.3g1.8g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.2g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522