Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 338g748kcal59.1g0g57.4g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale8.4g5.1kcal0.8g0.4g0g6.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 56g168kcal10.1g0.7g14.1g0g
Pinaatti 141g19kcal2.3g0.6g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g2075kcal160.8g7g156.6g17.2g
Valittu annoskoko639g1038kcal80.4g3.5g78.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna320g519kcal40.2g1.8g39.2g4.3g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894