Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)226g285kcal24.8g0.7g20.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 51g22kcal1.7g2.4g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 169g93kcal2.7g22.3g0.3g1.4g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka17g14kcal0.6g3.2g0.2g0.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g34g90kcal9.5g0g5.8g0g
Pesto (Pirkka)9g52kcal0.4g0.3g5.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1375kcal82.2g69.4g88.6g7.6g
Valittu annoskoko639g688kcal41.1g34.7g44.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna320g344kcal20.6g17.4g22.2g1.9g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092