Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow4050g810kcal121.5g81g0g101.2g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä450g815kcal12.4g54g63g0g
Vuohenjuusto President900g2322kcal171g4.5g180g0g
Valkoviini kuiva 900g617kcal2.8g5.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12780g10719kcal615.4g289.8g666g202.4g
Valittu annoskoko6390g5359kcal307.7g144.9g333g101.2g
Annoskoko puolitettuna3195g2680kcal153.9g72.5g166.5g50.6g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744