Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)1000g200kcal0g65g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)2000g17940kcal0g0g1980g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1000g210kcal3g16g0g1g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g150g146kcal9g25.5g0.6g0g
Basilika, tuore 100g27kcal3.1g1.1g0.8g1.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g100g47kcal1.5g7.3g1.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12780g37195kcal35.4g237.4g3965.8g16.4g
Valittu annoskoko6390g18598kcal17.7g118.7g1982.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna3195g9299kcal8.9g59.4g991.5g4.1g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423