Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1000g289kcal10g46g3g18g
Porkkana, keskikokoinen 65g2000g560kcal12g119g4g50g
Bataatti, kuorittu 600g486kcal9.4g101g0.3g18g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1000g600kcal10g45g40g6g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12792g5986kcal148.2g833.2g200.8g213.8g
Valittu annoskoko6396g2993kcal74.1g416.6g100.4g106.9g
Annoskoko puolitettuna3198g1497kcal37.1g208.3g50.2g53.5g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213850