Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2801g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 8.1g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 1050g1278kcal223.2g0g42g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.8g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g700g175kcal29.4g29.4g0.7g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)490g1716kcal78.4g313.7g12.7g29.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g438g1226kcal83.2g0.1g96.3g0g
Ranskankerma Valio525g1471kcal13.1g18.4g147.1g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12796g12484kcal861.2g767.2g659.8g76.6g
Valittu annoskoko6398g6242kcal430.6g383.6g329.9g38.3g
Annoskoko puolitettuna3199g3121kcal215.3g191.8g165g19.2g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597