Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.8g13kcal0g3.1g0g0.1g
Kaakao (Oboy, original)0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Liivate 0.9g3.3kcal0.8g0g0g0g
Flora vispi 20%13g28kcal0.4g0.6g2.5g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g6.3g29kcal0.2g4g1.4g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen1.9g10kcal0.2g0.9g0.6g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g312kcal7.6g42.2g11.8g0.2g
Valittu annoskoko64g156kcal3.8g21.1g5.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g78kcal1.9g10.6g3g0.1g
Arvot/100g100g243kcal5.9g32.9g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376