Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä19g21kcal1.5g3.4g0.1g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g13g8kcal0.2g1.7g0g0.1g
Purjosipuli 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 3%8.3g9kcal1.5g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g100kcal7g12g2.4g4g
Valittu annoskoko64g50kcal3.5g6g1.2g2g
Annoskoko puolitettuna32g25kcal1.8g3g0.6g1g
Arvot/100g100g78kcal5.5g9.4g1.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449