Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g50g72kcal10g0g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Lanttu 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g169kcal22g0.6g8.6g0.2g
Valittu annoskoko64g84kcal11g0.3g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g42kcal5.5g0.2g2.2g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.2g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893