Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 6.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 12g15kcal1g2g0.2g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.4kcal0.3g0.5g0.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)10g15kcal1.6g0.4g0.8g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 22g12kcal0.3g2.9g0g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g109kcal6.6g12g3.8g1.8g
Valittu annoskoko64g55kcal3.3g6g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g27kcal1.7g3g1g0.5g
Arvot/100g100g85kcal5.1g9.4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964