RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g13g40kcal0g0.4g4.8g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)4.3g14kcal0.5g2.7g0.1g0.5g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g19g62kcal2.6g11.9g0.4g1.1g
Raparperi 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Hermesetas-jauhe0.6g1.6kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g301kcal10.6g35g13.8g4.2g
Valittu annoskoko64g151kcal5.3g17.5g6.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna32g75kcal2.7g8.8g3.5g1.1g
Arvot/100g100g235kcal8.3g27.3g10.7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435