Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g2.7g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Riisi tumma 2.3g8.1kcal0.2g1.7g0.1g0.1g
Tattarisuurimo / -jauho 2g6.6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Hirssisuurimo / -jauho 2.2g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0.1g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g65kcal2g12g0.8g1.2g
Valittu annoskoko64g32kcal1g6g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g16kcal0.5g3g0.2g0.3g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241