Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka2.6g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Palsternakka 7.3g4.6kcal0g0.9g0g0.3g
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl7.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)11g26kcal1.2g0.1g2.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.3g21kcal1.4g0g1.6g0g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g135kcal6.4g7.6g7.6g2.2g
Valittu annoskoko64g68kcal3.2g3.8g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna32g34kcal1.6g1.9g1.9g0.6g
Arvot/100g100g105kcal5g5.9g5.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566