Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)23g8.2kcal0.9g1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 10g31kcal0.9g5.7g0.2g1.4g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl6.1g21kcal0.9g3.9g0.2g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 3.5g11kcal0g2.6g0g0g
Hiiva 2.3g1.7kcal0.3g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g271kcal9.8g52g1.4g5g
Valittu annoskoko64g135kcal4.9g26g0.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna32g68kcal2.5g13g0.4g1.3g
Arvot/100g100g211kcal7.7g40.6g1.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271