Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen9g3.3kcal0g0.8g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 10g7.1kcal1.5g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%10g8.8kcal0.1g0.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g46kcal3.4g3.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko64g23kcal1.7g1.9g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g12kcal0.9g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.7g3g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181