Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g23g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g7.5g26kcal0.5g1.5g2g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g1.5g6.1kcal0.1g0g0.4g0g
Ketsuppi, Felix0.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Salsa medium (Rainbow)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g179kcal13g5.8g11g0g
Valittu annoskoko64g90kcal6.5g2.9g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna32g45kcal3.3g1.5g2.8g0g
Arvot/100g100g140kcal10.1g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006