Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)2.5g18kcal0g0g2g0g
Kananmuna, paistettu 25g50kcal3.2g0.1g4.2g0g
Pekoni rasvainen 9g34kcal1.1g0g3.4g0g
Ranskankerma Valio11g30kcal0.3g0.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g275kcal9.6g2.6g25.2g0.6g
Valittu annoskoko64g138kcal4.8g1.3g12.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g69kcal2.4g0.7g6.3g0.2g
Arvot/100g100g214kcal7.5g2g19.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240