Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g6.2g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g15g26kcal3g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)16g55kcal2g10.9g0.3g0.5g
Plus maito (Valio), annos 100g3.1g1.2kcal0.2g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Ingman Pohjanpoika juusto4.7g19kcal1.1g0.1g1.5g0g
Tomaatti, tuore6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g243kcal14.4g24.2g9.4g1.4g
Valittu annoskoko64g121kcal7.2g12.1g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g61kcal3.6g6.1g2.4g0.4g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445