Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g21g74kcal1.7g8.3g3.6g0.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g11g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.8g10kcal0.4g0g0.9g0g
Oivariini vähärasvainen0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.2g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g2.8g10kcal0.2g0.6g0.8g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g5.6g8.4kcal0.9g0.1g0.5g0g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g303kcal8.6g19.4g21.2g1.4g
Valittu annoskoko64g151kcal4.3g9.7g10.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g76kcal2.2g4.9g5.3g0.4g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.1g16.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697