Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Ruokakerma ingman 5%6.2g5.3kcal0.2g0.4g0.3g0g
Rainbow perunasipulisekoitus31g20kcal0.5g4.7g0g0.4g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit19g41kcal2.8g0.5g3.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g143kcal7.2g12.2g7.4g0.8g
Valittu annoskoko64g72kcal3.6g6.1g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g36kcal1.8g3.1g1.9g0.2g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.5g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167