Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 11g13kcal2.2g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g7g1.8kcal0.3g0.3g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)4.9g17kcal0.8g3.2g0.1g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Ranskankerma Valio5.3g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g125kcal8.4g7.8g6.6g0.8g
Valittu annoskoko64g63kcal4.2g3.9g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g31kcal2.1g2g1.7g0.2g
Arvot/100g100g98kcal6.5g6.1g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597