Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Porsaanpaisti vähärasvainen 22g36kcal6.1g0g1.2g0g
Porkkana 7.4g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g114kcal13.6g8g2.6g1.2g
Valittu annoskoko64g57kcal6.8g4g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g28kcal3.4g2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g88kcal10.6g6.2g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301