Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g3.7g12kcal1.9g1g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss5.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)15g3.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g130kcal12.8g5.8g6g2.6g
Valittu annoskoko64g65kcal6.4g2.9g3g1.3g
Annoskoko puolitettuna32g32kcal3.2g1.5g1.5g0.7g
Arvot/100g100g101kcal10g4.5g4.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315