Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g25g50kcal5g0g3.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen19g58kcal1.5g10.1g1g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 4.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio6.3g8.8kcal0.2g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g261kcal13.6g22.8g11.8g0.6g
Valittu annoskoko64g131kcal6.8g11.4g5.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g65kcal3.4g5.7g3g0.2g
Arvot/100g100g203kcal10.6g17.7g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946